Brennus Nova Merigo - DNA

22.07.2009 12:53

 

Přišel nám výsledek Brenna DNA a vše jsme tedy řádně odeslali, spolu se zapsáním zkoušky IPO1 a výsledkem bonitace na plemenou knihu, aby byl konečně zařazen mezi dospěláky:-)

Absolvovali jsme 14 dní oficiálně výcvikový tábor, naše rodinka ho pojala spíše rekreačně v krásném, i když zamračeném Cvikově. Z tábora jsem si odskočili na předváděcí akci pro dětský tábor Škody Mladá Boleslav. Musím tedy uznat, že největší úspěch měla čivava, která má do konce života od dětí vybráno, neb se chovala a chovala a chovala, druhý největší úspěch měl Brenník ,když se na něj i s rukávem v hubičce sesypali desítky dětí - a přišla jeho nejoblíbenější disciplína mazlink. Harro se projevil jako obranář obranářů, kdy se dostal z vozíku, ze kterého se dostat neměl, ladně přeskočil lavičku i s paní vychovatelkou, po té přeskočil několik ležících dětí na dece a nakonec sprostě ukradl rukáv na který se zrovna připravoval provést zákus Breníček...Být to o chvilku později měl Zdeněk na rukávu místo jednoho psa dva:-))) Aplaus byl nevídaný... Hessášek nezklamal a opět se projevil jako nejhlasitější pes v širém okolí:-) Krásně strávené odpoledne s dětmi:-)))
Jinak jsme se dohodli, že budeme testovat vozíky a klece pro psy. Hlavní testéři budou Brenn a Harro, protože odkud se doposud žádný pes nedostal, od tud se Ti dva zaručeně dostanou:-))- neuvěřitelné leč pravdivé...