CACIT Mrákov 2009

10.08.2009 06:56

Musíme v 1. řadě napsat, že to byl opět skvěle zorganizovaný závod, výborně strávený víkend v krásném prostředí se stejně příjemně zapálenými lidmi. Výkon Harrouška celkově nic moc, ikdyž to začlo výborně. Na poslušnost nastupovali se Zdeňkem v 12:25 a přes drobné nepřesnosti vybojovali skvělých 94 b., byli jsme nadšení a tešili se na obranu až se ukáže. Haroušek se opravdu ukázal:-) a hlavně své čerty v hlavě, nestačili jsme koukat. Figuranti mu opravdu zachutnali:-))), takže svou razantní, chtivou, bojovnou a rychlou obranu s téměř všemi plnými zákusy (až na jeden na kontroláku - mimochodem jeho dosavadní snad nejrychlejší kontrolní výkon) vybodoval jeho nově vymyšleným (pozn.rozuměj na tomto závodě) přiřazováním k noze při příchodu psovoda tak na vzdálenost 1-2 metrů, toto je stálo téměr 14 bodů. Jako třešničku na dortu  po opakovaném přepadu po kontroláku se rozhodl, že toho šupáka prostě nepustí a raději si ho pěkně podrží (taky v takovým vedru přes celé hříště si ho ulovil:))), opakovaný povel další ztráta, sumasumárum 81 b. a naše veliké zklamání:-(. Stopa za 30 b., skončili na 2. lomu, zklamání se dovršilo...

Shrnutí do jara musíme tedy pěkně máknout, abychom se vyvarovali zbytečných chyb a ukázali to co nám Harro ukazuje v tréninku:-)

Na závěr ještě jedno veliké poděkování všem lidem, kteří tuto bezvadnou akci přichystali a i přes téměř ranní příjezd domů (0:15), příště si akci opět nenecháme ujít a jedeme zase:-)))